By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Bootcamp 2022 – bolagen berättar

Våren 2022 deltog 15 bolag i NEST katapultprogram. En viktig del i programmet var bootcampen i Stockholm där alla deltagare fick chansen att träffas fysiskt och delta i workshops och föreläsningar, men också nätverka med varandra.

NEST Bootcamp 2022

Den 12-13 maj träffades de deltagande bolagen i NEST katapultprogram för bootcamp i Stockholm. Det blev två intensiva dagar med föreläsningar, workshops och nätverkande i ett högt tempo.

NEST Bootcamp Intervju AB Cirkulero

AB Cirkulero säkrar ”skräp” och omvandlar till piffiga prylar, med andra ord upcyclar. Fokuset ligger i dagsläget på restströmmen kaffesäckar som får en het comeback på marknaden i flera nya former.

NEST Bootcamp Intervju [am ra]

[am ra] eyewears vision för vad “eyewear” innefattar tänjer på många gränser.

NEST Bootcamp Intervju Beskow Von Post

Beskow von Post har utarbetat en metod att dekonstruera kasserade arbetsplagg som innebär att vi förlänger livet på textilierna. Vår metod innebär att vi tar fram en ny textil råvara med både spårbarhet och transparens.

NEST Bootcamp Intervju Born Free

Born Free är ett upcycling varumärke av barnkläder med målet att använda så lite råmaterial som möjligt.

NEST Bootcamp Intervju MLì by SVENSSON

MLì by SVENSSON är ett svenskt klädmärke med inspiration av fusionerade kulturer, som kombinerar couture med en urban stil.

NEST Bootcamp Intervju MyShowroom

MyShowroom är en digital delningsgarderob - ett nytt community och digital tjänst (app+sajt) där medlemmarnas klädesplagg IRL även finns digitalt (digital tvilling) för att kunna bytas, lånas, hyras, köpas och/eller säljas.

NEST Bootcamp Intervju Recommended

RecoMended vill erbjuda en märkesoberoende one-stop-shop för textila reparationer riktad mot både privat- och företagskunder.

NEST Bootcamp Intervju Rerobe

ReRobe är ett modernt retail tech företag som erbjuder pre-loved fashion genom en app, onlinehandel och fysisk butik.

NEST Bootcamp Intervju Restyle

Vi är Restyle, en grupp studenter från Handelshögskolan i Stockholm som bygger morgondagens lösning för second-hand shopping.

NEST Bootcamp Intervju Save The Date

Uppkopplade kläder till digital garderob med tjänster som gynnar lång användning för både kunder och företag.

NEST Bootcamp Intervju Stum

Textilier kan användas till mycket, och det finns i massor. Ofta förknippas textilier med kläder, gardiner och kanske möbeltyger.

NEST Bootcamp Intervju Trashion Pattern / Interoception Nu

Interoception Nu erbjuder sy-mönster speciellt anpassade för re-design och textilt återbruk.

NEST Bootcamp Intervju Tyget

En inspirerande tygbutik, fyllt med inspiration och sömnadshjälp. Utöver butiken så vill vi skapa en hållbarare bransch där vi gör skillnad på riktigt.

Snart dags att ansöka till bootcamp 2023

Vill du vara med på nästa NEST bootcamp? Den 7 december öppnar vi ansökan till bootcamp 2023. Följ oss i sociala kanaler och nyhetsbrev för mer information.

FÖLJ utmaningen

Ansök till NEST Bootcamp senast den 26:e Februari!

Ansök till NEST