By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Ansökan till NEST Bootcamp öppen

Hoppas att vi ses i Stockholm 16-17 mars!

NEST Bootcamp är två intensiva dagar med workshops, föreläsningar och nätverkande. På torsdagskvällen får antagna bolag delta i en inspirerande, kurerad middag där partners, näringsliv och andra inspiratörer och namnkunniga inom svenskt mode medverkar för att diskutera hur vi tillsammans kan ställa om textil- och modeindustrin till att bli mer hållbar.

NEST bootcamp vänder sig till dig som har en affärsidé som på något sätt kan bidra till att ställa om textilindustrin till att bli mer hållbar – allt från skapande av nya material eller hållbara infärgningstekniker till logistiklösningar för retail och insamling av textilier som inte längre används.

Föreläsningar, workshops & nätverkande

Under bootcamp får antagna bolag lyssna till inspirerande föreläsare och delta i workshops i teman som är viktiga för att bygga ett hållbart tillväxtbolag, såsom hållbarhet, team, marknad & erbjudande, produkt & tjänst, ekonomi och finansiering. Bootcampen är också ett ypperligt tillfälle för att nätverka med såväl deltagande bolag som partners, näringsliv och andra nyckelpersoner i branschen.

Skicka in din ansökan redan idag!

Nyfiken på hur det såg ut förra året? Läs mer om Bootcamp 2022 och se filmer med bolagen som deltog.

Chans till stipendie på 75.000 kr

Startups och entreprenörer som deltar på bootcamp kan sedan ansöka för att få kostnadsfri affärsutveckling som förberedning inför NEST pitchfinal där utvalda bolag får chansen att pitcha för en namnkunnig jury. Vinnaren tilldelas ett stipendie på 75 000 kr från TEKO.  

Ansökningsperioden för NEST Bootcamp pågår till och med den 26 februari.
Meddelande om antagande ges senast den 3 mars.

Ansök till NEST Bootcamp senast den 26:e Februari!

Ansök till NEST