By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Dags för bootcamp med workshops & föreläsningar

Under två heldagar kommer deltagarna i NEST att lyssna till föreläsningar och delta i workshops inom hållbarhet, produkt & tjänst, team, ekonomi & finansiering, marknad & erbjudande. Bootcamp avslutas med pitch & presentation där deltagarna får lära sig allt de behöver veta inför den kommande digitala pitchfinalen.

På bootcamp kommer deltagarna att möta:

Harald Cavalli-Björkman

Harald Cavalli-Björkman började på Renewcell 2017 när företaget gjorde övergången från forskning till kommersialisering. Han leder kommunikation, marknadsföring och varumärkesutveckling för Circulose®, Renewcells 100 % textil-till-textil återvunna material. Han leder också arbeten inom strategisk affärsutveckling och hållbarhet för företaget, och spelade en nyckelroll i Renewcells börsintroduktion på Nasdaq First North Premier GM i Stockholm 2020. Harald har en B.Sc. i nationalekonomi från Uppsala universitet och arbetade som strategisk kommunikationskonsult innan han började på Renewcell.


Lotta Amsén

Lotta Amsén har i över tio år arbetat med frågor som rör kvalitet, miljö och socialt ansvar i näringslivet. Innan hon började som konsult på Trossa arbetade hon senast som Hållbarhetschef på textilföretaget Indiska med övergripande ansvar för utveckling, implementering och uppföljning av företagets hållbarhetsstrategier samt ansvar för hantering av företagets hållbarhetsrelaterade risker. På Trossa arbetar hon specifikt med frågor som gäller väsentlighetsanalys och Agenda 2030 (med fokus på utbildning och implementering av ramverket) och hållbara leverantörskedjor (med fokus på kravställan, riskanalys och leverantörsgranskning). Lotta har medverkat som talare inom Hållbart näringsliv sedan 2020 och är en uppskattad kursledare.

 

 

Matilda Sjödin

Matilda Sjödin har lång erfarenhet av frågor kopplat till hållbar utveckling både nationellt och internationellt, inom forskning (b.la. från Stockholm Resilience Center), privat och offentlig sektor. Sedan drygt 4 år arbetar hon nu som hållbarhetskonsult på Trossa med hållbar verksamhetsutveckling i fokus och specifikt med uppdrag inom Klimat och Agenda 2030. Matilda har stor erfarenhet av att designa och genomföra engagerande workshops för att skapa medarbetarengagemang och handlingskraft, exempelvis med Agenda 2030 som ramverk för att hitta fokus och en hållbar väg framåt. Matilda har en filosofie doktorsexamen i naturresurshushållning (Sustainability Science) och är sedan 2021 utbildad (och en del av nätverket) Climate Reality Leader i Al Gores regi.

Fredrik Rosengren

Fredrik Rosengren har arbetat med över 140 Tech-startups via Acceleratorn på Sting de senaste 8 åren, med bolag som Sellpy, It’s released, Apprl, och Airnum. Fredrik var en av grundarna av Contur Software, ett mjukvarubolag inom life science B2B med kunder i (Europa, USA och Asien). 2011 såldes företaget till Nasdaq-noterade Accelrys, som nu är en del av Dassault Systèmes, Europas näst största IT-företag. 


Veronika Luxemburg

Veronika Luxemburgs passion är att skapa tillväxt genom att leda förändringar där människor och organisationer växer tillsammans med engagemang, motivation och kundnytta. Målet är att skapa en bättre morgondag i en föränderlig värld – där man utgår från rätt värderingar och bygger på människan som den största tillgången i organisationen.

Idag är hon managementkonsult i sitt bolag www.cqxlux.com. På årlig basis arbetar hon med ca 50 företag och organisationer inom varierande branscher. I en stor del av konsultuppdragen jobbar hon i innovationsekosystemet med startups och scaleups på uppdrag av olika inkubatorer. Främst är hon på Create Business Incubator (Innovation i Västmanland och Sörmland) som affärsutvecklare, kundspecialist och teamutvecklare.


Jonas Gallneby

Jonas Gallneby är affärsutvecklaren & entreprenören som under många år jobbat med affärsutveckling, entreprenörskap och rest världen över med missionen: Så skapar du världens bästa kundupplevelser! !

En föreläsning med Jonas är inspirerande, tempofylld, framtidsspanande, utmanande och fylld med verktyg om hur just du kan lyckas i ditt arbete med strategi, kund, affärsutveckling & försäljning. 

I hans återkommande uppdrag ingår exporterande storföretag, börsföretag till startups. 

Jonas är också en av ägarna till FSK GROUP AB


Björn Larsson

Björn Larsson är en entreprenör och investerare som utvecklat The Investment Readiness Process® för att hjälpa grundare att skapa ett genomarbetat och attraktivt investeringserbjudande samt ha förmåga att förklara sin bolagsvärdering för investerare. Över 100 företag i Norden har genomfört www.investmentreadinessprocess.com Ola Bringle

Ola Bringle är retorikcoachen och utbildaren som är en av Sveriges mest anlitade talartränare. På ett mycket energifyllt och pedagogiskt sätt lär han dig hur du både fångar lyssnarnas uppmärksamhet och skapar presentationer i världsklass. Ola bottnar utbildningarna i både forskning kring personlighetstyper, mänsklig psykologi och mångårig erfarenhet från att själv stå på scen och att pitcha projekt och idéer för kunder.

Ola har talartränat och coachat många av Sveriges mest framstående företagsledare och skapat presentationer för företag från en stor mängd branscher. Ola coachar även löpande både start ups och scale ups i både investerarpitcher och affärspitcher.

Ett axplock av de företag som Ola utbildat och coachat på: AkzoNobel, Bisnode, Capgemini, Ericsson, Holmen, Humlegården, Oracle, PostNord, Swedbank, Swish, Tele2, Telia och Workday.

Ansök till NEST Bootcamp senast den 26:e Februari!

Ansök till NEST